Hieronder is een overzicht van de behandelingen die in deze praktijk worden aangeboden. Door op de foto te klikken kunt u naar de pagina gaan van de betreffende behandeling voor meer informatie.

Afspraak annuleren of verzetten

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren worden verzet of geannuleerd, anders wordt het consult in rekening gebracht. Deze kosten kunnen niet worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar.

acupunctuur en Tuina massage

Heeft u last van vage klachten of chronische klachten waar u niet vanaf komt?

Acupunctuur en/of Tuina kunnen hier verandering in brengen. Acupunctuur en Tuina komen beide voort uit de Traditionele Chinese geneeswijze (TCM). In de TCM wordt het hele lichaam als geheel bekeken. Bij de behandelingen wordt de hele energiehuishouding verbeterd en in balans gebracht zodat u snel weer fitter en gezonder bent. Het voordeel is dat Acupunctuur en Tuina nagenoeg geen bijwerkingen kennen.

Acupunctuur en Tuina hebben ook een preventieve werking. Ze hebben een positieve invloed op de natuurlijke weerstand van het lichaam. Een behandeling vergroot het welbevinden, verhoogd de pijngrens en stimuleert de levenslust.

massage (voetreflexplus, sport/ontspanning)

Even helemaal ontspannen, wie wil dat nou niet. Heb je een druk leven en wil je met beide benen op de grond blijven staan? Neem dan een momentje rust voor jezelf en gun jezelf een massage.

In deze praktijk worden verschillende massages aangeboden. Al naar gelang de wensen of de klachten kunnen deze massages worden toegepast en gecombineerd. Een VoetreflexmassagePlus massage zorgt voor een diepe ontspanning maar tegelijkertijd kunnen verschillende klachten behandeld worden. Wil je het hele lichaam gemasseerd hebben dan is een ontspanningsmassage meer geschikt. Een sportmassage brengt de spieren weer in de conditie en zorgt dat de afvalstoffen beter worden afgevoerd uit de spieren zodat spierpijnen verminderd worden.

allergiebehandelingen

Komt het pollenseizoen er weer aan? Of hebt u veel hinder van andere allergieën? Met een allergiebehandeling kunt u uw allergieën weer de baas.

Een allergische reactie is een verkeerde reactie van het immuunsysteem op een stof die ongevaarlijk is, zoals voedingsmiddelen, vitaminen, pollen, bloemen, stof, bomen, plastic en nog veel meer. Het lichaam reageert met een sterke reflex die de klassieke symptomen vertoont zoals een loopneus, geirriteerde ogen, roodheid, vermoeidheid, astma, hoofdpijn en allerlei soorten pijn overal in het lichaam. Een groot aantal gezondheidsproblemen worden veroorzaakt door zwakte van het immuunsysteem door veelvuldige allergische reacties. Dit maakt je zwak en vatbaar voor allerlei ziekten.

Met allergiebehandeling kun je de reactie van het immuunsysteem op ongevaarlijke stoffen verminderen zodat de klachten verminderen.

vergoedingen en klachtenprocedure

Indien u aanvullend bent verzekerd kunt u een deel van de behandelingen vergoed krijgen. Afhankelijk van de verzekering wordt het consult of een gedeelte daarvan vergoed. Het gaat hierbij om de behandelingen Acupunctuur. Massagebehandelingen worden niet vergoed.

Ik ben lid bij de “Vereniging voor Natuurkundige therapeuten”, VNT te Amersfoort onder nummer 13-027

Ik ben aangesloten bij de RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg onder nummer 174331