Ik bied ook de volgende cursussen aan.

Samen naar de bevalling

Willen jullie samen naar de bevalling toeleven? Willen jullie als stel de bevalling beleven en beide een rol vervullen om de nieuwe wereldburger welkom te heten? Dan is deze unieke cursus iets voor jullie.

Deze cursus is speciaal ontwikkeld om je samen voor te bereiden op de bevalling. Zo sta je beide sterk tijdens de bevalling en hebben beide partners hun eigen rol. Een mooie cursus die op een natuurlijke manier beide partijen voorbereid.

zhineng qigong

Zhineng Qigong is een mooie Chinese bewegingsleer. Deze bewegingsleer is geheel gericht op het verbeteren van de gezondheid. Zhineng Qigong is ontwikkeld door Dr. Pang Ming in de jaren '80. Jarenlang is er lesgegeven in het Huaxia Centrum in China in deze vorm van Qigong. Nu is het centrum gesloten. Vele leraren uit het Huaxia centrum reizen over de wereld om deze vorm van Qigong te promoten.
Aangezien deze vorm geheel op het verbeteren van de gezondheid is gericht kan hij door iedereen worden beoefend. Jong of oud, ziek of in topconditie, voor iedereen kunnen de oefeningen een uitdaging zijn en ze kunnen op ieder niveau beoefend worden. Het is een zachte vorm van bewegen met veel effect op de gezondheid.

vitaliteit traject

Je hebt een drukke baan, hobby's en nog een gezin thuis. Hoe houd je alle ballen in de lucht? Als je 's avonds dan eindelijk even tijd hebt voor jezelf dan val je in slaap op de bank. Of je komt 's ochtends al moe uit bed. Je zou wel eens lekker willen uitwaaien op het strand maar daar kom je gewoonweg niet aan toe. Hoe kun je voorkomen dat je helemaal uitgeblust bent?

Het vitaliteit traject kan hierin helpen.  Middels een aantal coachingsgesprekken en afspraken om je vitaliteit en energie weer op te krikken helpen wij je weer op de been.