vitaliteit traject

Je hebt het heel erg druk maar tegelijktijd wil je gewoon meer van het leven genieten. Eigenlijk wil je graag een boek lezen maar ook de kinderen helpen met hun huiswerk en ook je partner aandacht geven. Je zou wel een middag naar de zee of het bos willen maar die opdracht moet toch echt af dus die wandeling komt wel een andere keer.
Soms voelt het net alsof je alleen maar ballen omhoog aan het houden bent en het zuigt je leeg. Juist mensen die eigenschappen bezitten die voor een bedrijf zeer waardevol zijn lopen het grootste risico om overspannen te raken. Maar zo ver wil je het natuurlijk niet laten komen.

Bij stress of (dreigende) overspannenheid is het verstandig om rust, ontspanning en afleiding te zoeken maar je ook te bezinnen op omstandigheden, gebeurtenissen en problemen die tot stress of overspannenheid hebben geleid. Door het zorgen voor je lichaam kun je beter in balans komen. Bij massage komen bijvoorbeeld kleine stofjes vrij die een gunstig effect hebben op het geestelijk welbevinden. Als je je nooit helemaal ontspant en dit proces gaat steeds maar door, wordt je op een gegeven moment het rustpunt net zo hoog al de eerste keer dat je stress voelde.

Speciaal voor jou heb ik samen met Suzanne een traject gemaakt waardoor je geestelijk en lichamelijk meer in balans komt. Suzanne heeft een opleiding tot loopbaancoach afgerond en staat bij St!r geregistreerd als Erkend Coach. St!r is een onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders in Nederland.

Het traject bestaat uit vier coachgesprekken van 1,5 uur met Suzanne en vier afspraken met mij. Tijdens de gesprekken met Suzanne wordt er één op één gecoached. Deze gesprekken kunnen op locatie plaatsvinden of in de praktijk.

De afspraken met mij vinden plaats in de praktijk. Tijdens deze afspraken maak je kennis met vier methoden om je beter te ontspannen en je vitaliteit weer op te bouwen. Tijdens het eerste gesprek vindt er een intake plaats om het traject op jouw behoeften aan te passen. In dit traject maak je kennis met:
* Meditatie
* Zhineng Qigong (priveles)
* VoetreflexPlus massage
* Ontspanningsmassage
Tijdens de afspraken wordt tevens gesproken over andere gezondheids en vitaliteitsaspecten die zelf kunnen worden opgepakt. In overleg is een andere combinatie mogelijk.

Veel mensen keren na een burn-out niet meer terug in hetzelfde werk. Mocht je graag verder gaan bij Suzanne met een (verkort) loopbaantraject dan kan dit natuurlijk. Ook bij mijn praktijk kun je eenvoudig afspraken toevoegen.

Wil je weten meer informatie over dit vitaliteitstraject, neem dan vrijblijvend contact op.

Meditatie vergt oefening. Het is geen tovermiddel om een lege of vredige en serene geest te verkrijgen.
  De Dalai Lama (Tenzin Gyats, Spiritueel leider in het Tibetaanse boeddhisme (1935))

Interesse? Neem contact op