ACUPUNCTUUR WESTLAND

ALLERGIE BEHANDELING

Home / ALLERGIE BEHANDELING

Komt het pollenseizoen er weer aan? Of hebt u veel hinder van andere allergieën? Met een allergiebehandeling kunt u uw allergieën weer de baas.

Een allergische reactie is een verkeerde reactie van het immuunsysteem op een stof die ongevaarlijk is, zoals voedingsmiddelen, vitaminen, pollen, bloemen, stof, bomen, plastic en nog veel meer. Het lichaam reageert met een sterke reflex die de klassieke symptomen vertoont zoals een loopneus, geirriteerde ogen, roodheid, vermoeidheid, astma, hoofdpijn en allerlei soorten pijn overal in het lichaam. Een groot aantal gezondheidsproblemen worden veroorzaakt door zwakte van het immuunsysteem door veelvuldige allergische reacties. Dit maakt je zwak en vatbaar voor allerlei ziekten.

Met allergiebehandeling kun je de reactie van het immuunsysteem op ongevaarlijke stoffen verminderen zodat de klachten verminderen.

Behandeling
Bij de behandeling wordt door middel van spiertesten bepaald welke allergieen en intoleranties er zijn. Hierbij komen meer stoffen naar boven dan bij het bloedonderzoek naar allergenen aangezien ook de intoleranties worden gevonden. Intoleranties voor een bepaalde stof kunnen dezelfde klachten veroorzaken als een allergie maar vaak in een wat mindere mate.

De stof welke gevonden is bij de spiertest wordt vervolgens behandeld middels een rugbehandeling. Deze behandelingen zijn non-invasief en doen geen pijn. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van buisjes waarin de energetische blauwdruk van de stof is opgeslagen.

Na de behandeling moet de stof 25 uur vemeden worden. Indien het een voedingsmiddels is, mag deze niet worden gegeten of aangeraakt. Bij andere stoffen moet aanraking worden vermeden.

Klaar om de harmonie in je geest, lichaam en ziel te herstellen?

Eigenschappen van een allergiebehandeling

Price Range

Ready to Restore Harmony in Your Mind, Body, and Spirit?

× Maak Een Afpraak!