ACUPUNCTUUR WESTLAND

Massage

Home / Massage

NIEUW IN DE PRAKTIJK: VOETREFLEXZONEPLUS MASSAGE

Heb je veel stress op het werk? Of heb je moeite om alle ballen in de lucht te houden? Zou je wel eens helemaal willen ontspannen? Voel je je niet in balans? Laat je voeten je verhaal vertellen.

Bij een VoetreflexzonePlus massage worden de voeten en onderbenen gemasseerd. In de VoetreflexzonePlus massage wordt een combinatie gemaakt van Chinese- en Westerse geneeswijze. Met deze massage wordt de energie- en bloeddoorstroming in het hele lichaam verbeterd. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd. Dit heeft tot gevolg dat klachten verminderen. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en voedingsstoffen beter opgenomen. Dit heeft een vitaliserend en opbouwend effect voor het lichaam. Bovendien zorgt een VoetreflexzonePlus massage voor een diepe ontspanning.

De VoetreflexzonePlus massage is uniek omdat deze gebruik maakt van de leer van de Chinese geneeswijze door de meridiaanleer te integreren in de massages. De meridianen beginnen bij de tenen en de vingers en kunnen door het masseren hiervan het hele lichaam stimuleren. De belangrijkste en meest gebruikte acupunctuurpunten liggen op de onderbenen en onderarmen en worden in de VoetreflexzonePlus massage meegenomen bij de behandeling. Hierdoor worden in een behandeling zowel de westerse geneeskundige visie en de Chinese geneeswijze gecombineerd.

VoetreflexzonePlus massage kan ingezet worden bij vele klachten zoals;

  • Stressgerelateerde klachten zoals spanningen, slaapproblemen concentratieproblemen
  • Hormonale klachten zoals menstruatieklachten, premenstruele klachten, overgangsklachten,  stemmingswisselingen of andere hormoongerelateerde problemen
  • Spijsverteringsklachten aan maag en darmen zoals verstopping of diarree, brandend maagzuur
  • Long aandoeningen, Hart en bloedvaten
  • Spier en gewrichtsklachten
  • Weerstandsrelateerde klachten waaronder klachten aan het lymfestelsel

 

Een sportmassage is er op gericht om de spieren in goede conditie en te houden. Sportmassage kan toegepast worden voor, tijdens en na het sporten. Voor het sporten kan het prettig zijn om een stimulerende massage te ontvangen om de spieren klaar te maken voor een optimale prestatie. 

Een sportmassage na het sporten is erop gericht om de afvoer van afvalstoffen en ontwateringen van de spieren te bevorderen. Hiermee wordt het herstel bevorderd, hersteltijd verkort en eventuele spierpijn voorkomen. Het accent ligt hierbij op ontspanning.

 

Ben je niet aan het sporten maar wel aan een momentje toe voor jezelf? Dan is een ontspanningsmassage iets voor jou.  Bij een ontspanningsmassage wordt een deel of het hele lichaam gemasseerd al nagelang de behoefte. De grepen worden op een ontspannende manier uitgevoerd, zodat je helemaal tot rust komt.

Recent Blog

The Power Of Ayurvedic Herbal Oils

May 21, 2023

The Five Elements in Ayurveda: Creating

May 21, 2023

Marma Therapy: Ayurvedic Massage

May 21, 2023

Introduction to Ayurvedic Nutrition

May 21, 2023

Klaar om de harmonie in je geest, lichaam en ziel te herstellen?

Eigenschappen van sportmassage

Prijslijst

Massage Ontspanning/hotstone/sport/energetisch

Ready to Restore Harmony in Your Mind, Body, and Spirit?

× Maak Een Afpraak!