ACUPUNCTUUR WESTLAND

Cursus: Recht je rug

Home / Cursus: Recht je rug

Heb je een zittend beroep? Of juist een beroep waarbij je de rug erg belast? Ben je bekend met rugklachten? Dan is deze korte cursus iets voor jou.

Deze cursus bestaat uit het aanleren van een reeks oefeningen om de soepelheid van de wervelkolom te verbeteren. Door de wervelkolom in de juiste stand te zetten en op de correcte manier te belasten, zullen rugklachten verminderen of voorkomen worden.

De oefeningen komen uit de Chinese bewegingsleer Qigong. Qigong betekent letterlijk “Werken met energie”. Door de oefeningen gericht op de wervelkolom, gaat de energie weer stromen op deze plek. Een Chinees gezegde luidt: Waar het niet stroomt, doet het pijn. Door het soepel maken op een zachte manier en op deze manier de energie weer vrij te maken, zal de rug soepeler worden, de stijfheid verdwijnen en de pijn verminderen. De oefeningen zijn niet belastend maar juist zachte bewegingen om de rug stapje voor stapje los te maken.

De duur van de cursus is 6 lessen van 1 uur.

De cursus is ook te boeken voor bedrijven. In twee dagdelen leren de werknemers hoe zij zelf deze oefening kunnen toepassen om rugklachten te voorkomen of verminderen.

Waarom zou je de "Recht je Rug" cursus volgen?

Klaar om de harmonie in je geest, lichaam en ziel te herstellen?

Waarom zou je de "Recht je Rug" cursus volgen?

× Maak Een Afpraak!