ACUPUNCTUUR WESTLAND

Klassieke (Chinese) acupunctuur

Home / Klassieke (Chinese) acupunctuur

Deze eeuwenoude geneeswijze kijkt naar de mens als geheel. De klacht wordt gezien in het totaalplaatjes van het hele lichaam. Vaak houden meerdere klachten met elkaar verband. Door alles als een geheel te bekijken, kan de balans worden teruggebracht in het lichaam. Door het lichaam in balans te brengen, kan het zichzelf herstellen. Hierdoor wordt onder andere het immuunsysteem verbeterd en worden pijnklachten verminderd.

Acupunctuur wordt effectief ingezet bij vele langdurig klachten, waarvoor de westerse reguliere geneeskunde geen oplossing kan vinden. De klachten zijn vaak wel te verhelpen of verminderen met behulp van acupunctuur. Denk hierbij aan (chronische) pijnklachten, burnout, stressklachten, depressie, chronische verkoudheid, RSI-klachten, hoofdpijn en migraine klachten, rugpijn, overgangsklachten, darmklachten, gynaecologische klachten zoals menstuatieproblemen en vruchtbaarheidsproblematiek, stoppen met roken en afvallen.

Bij een behandeling met klassieke acupunctuur wordt gebruik gemaakt van dunne, steriele naaldjes die op de acupunctuurpunten worden geprikt. De behandeling kan ook worden gecombineerd met andere technieken zoals moxa, cupping of tuina massage.

De genezende kracht van Klassieke (Chinese) acupunctuur wordt nog verder onderstreept door de versnelde hersteltijd die het mogelijk maakt, de bevordering van gewrichtsflexibiliteit en de diepe rust die het in zowel lichaam als geest teweegbrengt. Ervaar een transformerende reis naar gezondheid en welzijn met onze deskundige beoefenaars.

Waarom Klassieke (Chinese) Acupunctuur?

Klaar om de harmonie in je geest, lichaam en ziel te herstellen?

Waarom Klassieke (Chinese) Acupunctuur?

× Maak Een Afpraak!